Bogsalg

Alle bøger, e-bøger og lydbøger kan købes på forlaget Sweetheart Ink.

Roman og novelle kan streames som e-bog og lydbog på Mofibo, Saxo og Nextory.

Du ejer mit hjerte
Klik på coveret og du flyver direkte i shoppen.

Bagsidetekst:

Du ejer mit hjerte – Kærlighedens Melodi 1

Simon er en succesfuld forretningsmand med egen virksomhed. Udadtil mangler han ikke noget, men bag facaden skjuler sig en såret mand, der drukner sig i arbejde efter et hårdt brud med eksen. På sit eget datingsite falder han en dag over en kvinde, der tager pusten fra ham, og han går undercover som DJ på hendes stambar.

Julia er en energisk kvinde, der lever livet til fulde. En aften på byens lokale dansebar får hun øjne på en ny DJ. Han fanger hendes opmærksomhed med sine inciterende brune øjne og generte smil.

Julia og Simon har hver især en mission om forførelse, men ikke alle bifalder den spirende romance. Kan kærligheden gro i modgang og intriger, og er Julia Simons lys ud af mørket?

Du ejer mit hjerte er en hed romance, der indledes med en stormende forelskelse. Romanen er første bind i serien Kærlighedens Melodi og kan læses uafhængigt.

Bogbloggere skriver:

“Utrolig velskrevet, og man tager hurtigt den ene side efter den anden.” – Wagners_bogunivers

“En romantisk og saftig fortælling, som giver læseren varmen i krop og sind.” – my.fantasy.book.world

Kortnovelle - Bag Duggede Ruder
Klik på foto og du flyver direkte i shoppen

Bagsidetekst:

Kortnovelle – Bag Duggede Ruder

Larmende håndværkere og støj fra stilladset, der omslutter ejendommen, Olivia bor i, er ikke en god cocktail med jobbet som sygeplejerske på akutafdelingen med skiftende arbejdstider. Det er opslidende og bestemt ikke hendes kop the. Efter bruddet med Kasper har hun levet en dag ad gangen og forsøgt at finde sig selv, og at nattesøvnen bliver udfordret, påvirker humøret.

Vinduerne skal skiftes i ejendommen, og da turen kommer til hendes lejlighed, støder hun ind i fortiden. Anders, en gammel ungdomskærlighed, der hverken har været ude af øje eller sind, dukker op i lejligheden. Efter at de brød deres forhold i gymnasietiden, har hun de sidste ti år holdt øje med ham på de sociale medier og undret sig over, at hans singlestatus aldrig har ændret sig.

Selvom hun har lovet sig selv at vente med et nyt forhold, opstår gnisterne overraskende hurtigt, og hans duft, smil og charme rammer hende på ny. Er der noget om, at gammel kærlighed aldrig ruster, og føler han den samme mavesusende tiltrækning som Olivia?

Bag duggede ruder er en second chance romance-novelle om, at skæbnen en gang imellem fører mennesker sammen på overraskende steder, og at tiden kan modne evig kærlighed.