Biografi

Helle Renée Pedersen Chapman – Forfatter og foredragsholder

Jeg 51 år, født på Nørrebro, København 11. september 1971 og kommer fra en søskendeflok på fem, hvor jeg er den ældste. I 90´erne flyttede jeg fra Nørrebro til Høje-Taastrup Kommune, hvor jeg i en kort periode boede med min daværende mand, og fik min første søn. Efter skilsmisse, flyttede jeg med min nuværende mand til Reerslev, Hedehusene og fik endnu en søn og en datter. Vi bor stadigvæk i den skønne landsby.

Min uddannelse er EFG handel & kontor, og efter endt læreplads i det internationale rengøringsselskab ISS Danmark A/S blev jeg ansat i Marketingafdelingen, hvor jeg arbejdede i fem år. Efter nedskæring i flere stabsafdelinger, var det tid til nye græsgange, og jeg blev ansat på byens (Taastrup) lokale ugeavis som salgsassistent/koordinator. Jeg kan i år fejre 25 år på pinden, der har været ejet af både Berlingske Lokalaviser, privatejer og nu ejes af Sjællandske Medier. Mit aviseventyr sluttede i 2022 og jeg landede en stilling som servicekoordinator hos Remondis A/S, et internationalt affaldsfirma. Ny branche og nyt arbejdsliv.

I 2012 gik jeg ned med stress og måtte genstarte krop og sind med en lang sygdomsperiode, og her tog det virkelig til med novelleskrivningen. Jeg brugte sygdomsperioden på at suge D vitamin i solen, gå lange ture OG skrive som en gal. Jeg havde som resten af verdens kvinder, læst Fifty Shades of Grey, og blev enig med mig selv om, at det kunne jeg også skrive. Dansk og stilskrivning har altid været min favorit i folkeskolen, lange historier min dansklærer elskede. Den sovende forfatterspire blev vækket til live, og så skal jeg lige love for, jeg blomstrede og fik blod på tanden.

Sådan blev bloggeren født, og jeg bloggede flere steder om sex og samliv, inden jeg besluttede mig for, at starte min egen sexblog og hjemmeside Detlumrehjørne.dk, der lever i bedste velgående. Sexblogger “Fru Lummers” lille biks har udviklet sig og jeg holder den løbende ved lige. På siden ligger bl.a. nogle af mine første noveller og udover at skrive på min egen side, har jeg sideløbende skrevet små sex noveller til eksterne sites. Begyndelsen på min roman, startede som en lille novelle, men da teksten udviklede sig hen ad vejen, måtte jeg indse, at det ikke længere var en novelle, men en roman.

Bogkontrakten er underskrevet med Sweetheart Ink ApS og første roman er udgivet d. 2. juni 2023 – læs mere her.

Status på næste projektet er, at jeg er i gang med at skrive anden bog i serien ‘Kærlighedens Melodi’, med arbejdstitlen “Du løfter mit hjerte”. Jeg håber at komme på udgivelsesplanen med den i 2024.

Derudover er jeg i redigeringsprocessen på en novelle med titlen “Bag duggede ruder”, der forventes udgivet som E-bog i løbet af efteråret 2023.

Helle Renée Chapman, forfatter, foredragsholder og medlem af Dansk Forfatter Forening