Biografi

Forfatter Helle Renee Chapman
Foto: Baes Fotografi

Helle Renée Pedersen Chapman – Forfatter

Jeg 49 år og født på Nørrebro, København 11. september 1971 og kommer fra en søskendeflok på fem, hvor jeg er den ældste. I 90´erne flyttede jeg fra Nørrebro til Høje-Taastrup Kommune, hvor jeg i en kort periode boede med min daværende mand og fik min første søn. Efter skilsmisse, flyttede jeg med min nuværende mand til Reerslev, Hedehusene og fik endnu en søn og en datter. Vi bor stadigvæk i den skønne landsby.

Min uddannelse er EFG handel & kontor, og efter endt læreplads i det internationale rengøringsselskab ISS A/S blev jeg ansat i deres Marketingafdeling, hvor jeg arbejdede i fem år. Efter nedskæring i flere stabsafdelinger, var det tid til nye græsgange, og jeg blev ansat på byens (Taastrup) lokale ugeavis som salgsassistent/koordinator. Jeg kan i år fejre 24 år på pinden, der har været ejet af både Berlingske Lokalaviser, privatejer og nu ejes af Sjællandske Medier.

I 2012 gik jeg ned med stress og måtte genstarte krop og sind med en lang sygdomsperiode, og her tog det virkelig til med novelleskrivningen. Jeg brugte sygdomsperioden på at suge D vitamin i solen, gå lange ture OG skrive som en gal. Jeg havde som resten af verdens kvinder, læst Fifty Shades of Grey, og blev enig med mig selv om, at det kunne jeg også skrive. Dansk og stilskrivning har altid været min favorit i folkeskolen, lange historier min dansklærer elskede. Den sovende forfatterspire blev vækket til live, og så skal jeg lige love for, at jeg blomstrede og fik blod på tanden.

Sådan blev bloggeren født, og jeg bloggede flere steder om sex og samliv, inden jeg besluttede mig for, at starte min egen sexblog og hjemmeside Detlumrehjørne.dk, der lever i bedste velgående. Sexblogger “Fru Lummers” lille biks har udviklet sig og jeg holder den løbende ved lige. På siden ligger bl.a. nogle af mine første noveller og udover at skrive på min egen side, har jeg sideløbende skrevet små sex noveller til eksterne sites. Begyndelsen på min roman, startede som en lille novelle, men teksten udviklede sig og hen ad vejen, måtte jeg indse, at det ikke længere var en novelle, men en roman.

Selvom tiden er kostbar, har jeg dog alligevel fundet overskud til endnu et nyt og spændende eventyr, som erotisk redaktør på Danmarks største sex novelle site, Sexnoveller.dk . Siden ejes af en gammel barndomskæreste/ven, en fantastisk mand jeg har stor respekt for og ser enormt meget op til, så jeg glæder mig til at komme i gang med samarbejdet, sideløbende med mit forfatterliv.

Status pt. er, at jeg er i gang med at redigere “Du ejer mit hjerte I”, så den kan blive trykt og udgivet i efteråret 2021, hvilket jeg ser ENORMT meget frem til. “Du ejer mit hjerte II” følger forholdsvis hurtigt efter, da romanen kommer til at være i TO bøger.

Helle Renée Chapman, forfatter og medlem af Dansk Forfatter Forening