Vekommen

Velkommen til mit forfatterunivers, så nyt, som våd maling.

Jeg er nyfødt forfatter, årgang 1971, gift og mor til tre, arbejder til dagligt i mediebranchen og elsker at bruge min fritid, til at fordybe mig foran min PC og meditere mig ind i en helt anden verden. En verden med kærlighed, erotik, drama og følelser. Love-Litt eller contemporary romance hedder kategorien og jeg er VILD med den.

I mange år, har jeg skrevet erotiske sexnoveller og masser af blogs om sex og samliv på Detlumrehjørne.dk og det vil jeg selvfølgelig fortsætte med, men sideløbende, har jeg også blogget på andre sites under pseudonym, og fyldt spalterne med min viden og erfaring. Tiden er dog blevet mere kostbar, så efterhånden har jeg måtte indse, at jeg skal have fokus på mig selv og det jeg har i støbeskeen. Mine romaner.

Fra novelle til roman

Nogle år tilbage, startede jeg på, det jeg troede var en kort novelle, med titlen Simon og Julia. Det er over årene blevet til lidt mere end en novelle, faktisk ender det nok ud i, at blive til lidt mere end én roman. “Du ejer mit hjerte – Simon og Julia”, er i redigeringsprocessen og jeg er i gang med at redigere, justerer, tilpasse, omskrive og lave dybdegående forbedringer i fortællingen, i samarbejde med Baadsgaard Books ApS, min dygtige redaktør og kollega Kis Baadsgaard og en håndfuld fantastiske betalæsere, tryller vi den lækker, så den på sigt, sidder lige i skabet.

Planen er, at vi bruger det meste af 2021 på at vende og dreje Simon og Julia, så de er klar til at se dagens lys som print og online bog i efteråret. Mere om det, når vi når lidt længere i processen. Det er ikke lige noget der gøres på en måned, det kræver virkelig hårdt arbejde, men jeg elsker det, så mon ikke at jeg overlever trods alt. Den skal i hvert fald nå der til, hvor jeg kan stå inde for hvert et ord, komma og punktum.

Fra roman til serie – det vil tiden vise

Men det stopper ikke der, for Simon og Julia, har helt automatisk affødt flere ideer til romaner i samme kategori. “Du ejer mit hjerte”, kan sagtens gå hen og blive en serie af frække love-litt romaner. Jeg har flere ideer på blokken (hovedet er ved at eksplodere af ideer) og dem glæder jeg mig også til at komme i gang med. Så glæd jer til at læse en fantastisk fortælling, om to mennesker, der for alvor kommer til at ændre mit liv.

Jeg glæder mig til at præsenterer jer for min debut roman.

Kærlig hilsen

Forfatter Helle Renée Chapman

Du kan også følge mig på Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *