Anmeldelser

Her kan du læse anmeldelserne af Du ejer mit hjerte – Kærlighedens Melodi 1 – der er udkommet den 2. juni 2023. Skulle du være interesseret i et anmeldereksemplar af romanen, kontakt mig venligst enten via Facebook eller Instagram.

Facebook og instagram logo

Lærke fra my.fantasy.book.world – Instagram bogblogger

Du Ejer Mit Hjerte – Kærlighedens Melodi 1

Fakta:

Ratings: 5/6 – Eksemplaret er et: Anmelder eksemplar – Forfatter: Helle Renée Chapman Forlag: Baadsgaards books Årstal: 2023 – Udgave: 1 Format: E-bog Sideantal: 372 Genre: Romance-roman – Originalsprog: Aldersgruppe: 16+ Kontroversielle emner: BDSM, Sex, Trusler, Grimt sprog – Anbefale denne bog til andre: Ja bestemt

Egne ord:

En romantisk og saftig fortælling, som giver læseren varmen i krop og sind.

Resume:

Simon har dårlige oplevelser med kvinder og er bange for at komme ud på datingmarkedet igen. Men han falder pladask for Julia da han ser hende på en datingside. Så han går i gang med at skaffe sig den kvinde, som vil få ham til at kæmpe for kærligheden på ny.

Julia er en smuk ung pige, som ikke ser sig selv som noget særligt, men som arbejder ved et advokatfirma og ønsker at føre hendes drømme ud i livet. Men er usikker på at springe ud i det. Hun tager til fest på hendes stamsted med hendes veninde, hvor der er en lækker ny DJ som fejer benene væk under hende. Pludselig har Julia et nyt ønske på listen og det er at få fat i den lækre DJ.

Det kan kun ende med, at der bliver tændt op for en hed romance mellem Simon og Julia.

Anmeldelse: 

En rigtig god gennemtænkt bog som både er forudsigelig og uforudsigelig. Jeg syntes at nogle ting gik hurtigt frem, det var hyggeligt og godt, men så faldt pludselig en bombe af chokerende hændelser jeg bestemt ikke havde forudset, det er sådan noget som jeg synes gør en bog god, at tempoet kører op og ned.

Helle formåede at skrive historien så det hele passede sammen, og man fik svar på de fleste spørgsmål, nogen spørgsmål mere besvaret end andre, men så er ens fantasi også rigtig i gang, så det gør mig bestemt ingenting. Jeg synes den er rigtig godt skrevet, og det er karakterer som jeg kunne realiter til, samt de har en dybde og har meget personlighed, hvor jeg til tider både hadede og elskede dem.

Jeg elsker Simon, han virker som en fyr som er blevet såret en del. Men som ikke er bange for at kæmpe for det han vil have. Han virker til at være en sød og kærlig fyr, som kaster sit hjerte 100% ind i et forhold.

Til gengæld har jeg et lidt svært forhold til Julia, jeg synes ikke altid at hun er lige sød over for Simon, men hun har sine bedre øjeblikke, hvor jeg synes hun er skøn. Der er ikke det mindste tvivl om at hun vil Simon

Helle skriver rigtig godt i et forståeligt og nutidigt sprog, hvor der er en tilpas mænge spænding og erotik. Jeg synes at det er rart at ikke alle de erotiske scener er beskrevet ned i de mindste detaljer, men at det kun er nogen af scenerne. Det giver plads til at jeg synes vi lærte karakterendes indre bedre at kende.

Jeg glæder mig meget til at læse andet fra Helle af.

Lignende bøger:

Historien minder en smule om Fifty Shades of Gray af E. L. James, men karakterende vokser og udvikler sig mere i løbet af Du ejer mit hjerte.

Spoiler: Læs ikke videre! Dette stykke indeholder mine favorit citater og favorit øjeblikke fra bogen!

Favorit øjeblik:

Blikket flakker rundt i lokalet. ”Er du fuldstændig bims, mandfolk? Hvisker jeg. Egentlig taler jeg højt for mig selv, men ud fra de andres klukkende latter at bedømme har alle tydeligvis hørt mig. (s. 265)

instagram facebook logoer

Henriette fra wagners_bogunivers – instagram bogblogger

Fakta:

Forfatter: Helle Renée Chapman –  Forlag: Baadsgaards Books –  Årstal: 2023 – Udgave: 1Org. – Sprog:Dansk –  Sidetal: 372 – Genre: Romance –  Aldersgruppe: 16+ – Eksemplar:   Anmeldereksemplar   

Resumé: 

At finde den eneste ene er aldrig nemt. Hvis man så samtidig tidligere har været i et forhold, der har sat negative spor, så gør det ikke søgen efter nyt nemmere. For man vil jo også gerne beskytte sit hjerte. 

Den rigtige kvinde af udseende, alder og interesser dukker op for øjnene af Simon, mens han kigger på en datingtingside. Han finder samtidig ud af, at denne kvinde – Julia – kommer på et diskotek, hvorpå hans tidligere har været DJ. Han kender derfor ejerne godt, og får hurtigt en midlertidig DJ-tjans. Og så sætter søgen ind på den unge dame, som han allerede første aften faktisk render ind i. 

Efter et par ugers flirten, begynder forholdet for alvor mellem Simon og Julia, og de finder hurtigt ud af at det skal være dem sammen.Dog er det ikke helt uden udfordringer, da fortiden har det med at prikke til dem fra tid til anden, ligesom en ung teenager med et stort crush på Simon også spøger i deres forhold. 

Hvordan ender forholdet – kan de holde sammen?

Anmeldelse:

“Du ejer mit hjerte” er en debut romance-roman skrevet af Helle Renée Chapman. Når man læser den, skulle man dog ikke tro at det er hendes første bog hun har skrevet. Den er utrolig velskrevet, og man tager hurtigt den ene side efter den anden, mens man mærker romantikken brede sig i kroppen. 

Man følger Simon og Julia, og deres første periode af deres forhold, som udvikler sig utroligt hurtigt. Nok også hurtigere end jeg vil tro er muligt, men jeg er sikker på at det nok bare er fordi jeg er en anelse “kedelig” på det område. Simon og Julia springer ud i det med begge ben, efter få uger flirten over DJ-pulten, efterfulgt af et par dages sms’er. 

Allerede første nat, er godt gang i deres følelser, og tidlig søndag morgen, tillader Julia at Simon binder hende, og tager billeder af hende. Man kan som læser hurtigt mærke af Julia og Simon er de rette for hinanden, og man følger deres kamp for at finde ud af deres egne og hinandens følelser – for føler de nu også det samme, og er de enige om at tingene skal gå lidt hurtigt. 

Jeg kunne godt ærgrer mig lidt over at man i prologen får nogle oplysninger, som gør at man allerede kender til en hændelse, og man derfor på sin vis blot sidder og venter på at det sker.
Til gengæld er jeg vild med at der pludselig sker et twist, som man på sin vis ikke ligefrem har set komme, og det rusker lige lidt op i en. 

Jeg vil helt sikkert give mine varmeste anbefalinger til at læse denne bog. Og jeg ser frem til flere bøger fra den debuterende forfatter.

🌟🌟🌟🌟🌟/6

Hanne Rump – Forfatter

Slugte du Fifty Shades of Grey dengang den udkom?

ANMELDELSE

Du ejer mit hjerte af Helle Renée Chapman

⭐️⭐️⭐️⭐️/5

Hvis du elsker Fifty Shades of Grey, så skal du få fat i denne bog med det samme. Det er en debut af en dansk forfatter og hvilken debut. Det er god underholdning. Jeg har lyttet til lydbogen, da jeg længe før udgivelsen var betalæser på manuskriptet. Da var den allerede god, men hold nu op den har rykket i processen, og jeg var rigtig godt underholdt fra start til slut. Romancen er virkelig dejlig, men ud over det forøges spændingen af, at plottet er krydret med en ret voldsom stalker-sag. Når man ejer hinandens hjerter, kan alt overvindes.

Anbefales til alle læsere som er fans a billionaire romance og/eller Fifty Shades.

Den romantiske Bogblog – Instam bogblogger

“Julia du skiller dig ud fra mængden. Du er overhovedet ikke som hvem som helst.”

Da Simon og Julia mødes første gang, bliver de begge tiltrukket af hinanden med det samme.
Simon har sin egen virksomheder og opdager Julia på sin egen datingside, hvor han med det samme falder for hende selvom han er igang med at komme sig over sin ekskæreste.
Julia er en kvinde som selv bare vil nyde livet og en at dele det med, men også bare vil feste og have det sjovt imens.

Bogen udvikler sig hurtigt fra første gang Julia og Simon mødes, næsten med det samme udvikler de et forhold som både er meget spicy men også udvikler sig til et dybere forhold.
Men selvom Simon og Julia begge ønsker et forhold med hinanden og ikke kan undvære hinanden, er der flere personer der øsnker og prøver at splitte dem ad.

Hvis man er til en spicy bog, der handler om to personer der begge tidligere er blevet såret men begge er klar til at kæmpe for et forhold og for den person man elsker er det den perfekte bog.
Det fungere rigtig godt at bogen bliver læst fra begge hovedpersoners synsvinkel, så man kan læse hvad de begge tænker undervejs. Desuden er der plottwist undervejs undervejs, som gør at siderne hurtigt vender sig.

Jeg vil give bogen:
5/5❤️
4/5🔥